Naši Saradnici

ItalExpo

Italijanska proizvodnja stolica - spoj funkcionalnosti, dizajna i estetike. Decenijsko iskustvo i garancija do 10 godina

SbS

Proizvođač stolica koji je na tržištu više od 30 godina. Italijanski stil koji promoviše vrednost i multifunkcionalnost.

Mecplast

Za više od 15 godina na tržištu uspeo je da nametne svoj stil i eleganciju. Prepoznatljivost modela ovog proizvođača krasi minimalistička nota dizajna.

RealPiel

Istančan Italijanski stil ugradjen u svakom artiklu. Unikatnost i prepoznatljivost svih modela koji se nude iz palete ovog proizvođača su više nego estetski i funkcionalni.

Quadrifoglio

Za više od 25 godina na tržištu ovaj brend je uspeo da pronikne u suštinu funkcije i stila, estetike i dizajna. Rešenja koja dolaze od ovog proizvođača jesu jednistveno rešenje na tržištu.

Chioccarello

Iskustvo u proizvodnji i 5 decenija prisutnosti na tržistu. Tržišna zastupljenost nam govori da je reč o izuzetnom kvalitetu.

Metta

Ruski proizvodjac već duže vreme prisutan na tržistu nudi vam visokokvalitetne modele. Spoj funkcije elegancije i visokog stila.

Dawon

Unikatni i jedinstveni modeli. Smela rešenja koja se nude prate trendove stil i inovaciju.