Naše usluge

Poštovani, kompanija Modrulj brine o zadovoljstvu svih svojih kupaca, zbog čega pored osnovnog asortimana stolica pruža mogućnost servisiranja kako stolica iz našeg asortimana tako i stolica drugih proizvođača.

Servis i održavanje Novi Sad

Mob: (+381) 64 4469925
Preradovićeva 59, Petrovaradin

Staro za novo

Kao pionir na srpskom tržištu stolica uveli smo uslugu “Staro za novo!”. Najpovoljniji uslovi za nabavku nameštaja se ostvaruju na ovaj način. Sve što je potrebno je da odaberete vašu novu stolicu ili fotelju, a potom da slikate stare stolice ili fotelje koje imate i prosledite nam te podatke mailom. Naš tim će Vas ubrzo kontaktirati sa adekvatnom ponudom.

Servis i održavanje

Modrulj doo pored proizvodnje vrši i servis i reparaciju starih stolica kako iz našeg asortimana tako i od drugih proizvođača. Servis stolica se obavlja u našim prostorijama u Beogradu i Novom Sadu. Ono što naš servis odvaja od drugih sličnih je velika količina različitog repromaterijala koji obezbeđuje da svaku stolicu možemo servisirati u veoma kratkom roku.

Tapaciranje

Veliki broj različitih materijala pruža nam mogućnost da osvežimo vaš stari kancelarijski nameštaj i udahnete mu novi sjaj. U ponudi su standardni materijali od štofa, mikrofibera, eko kože, kože itd... Za stolice iz našeg asortimana garantujemo snabdevenost rezervnim delovima u mnogo dužem roku od samog garantnog roka stolice.

Isporuka i transport

Ukoliko nabavljate nove kancelarijske stolice, selite kancelariju, prodajete stari kancelarijski nameštaj ili vam je potrebna isporuka stolica na vašu adresu. Modrulj vam može izaći u susret. U dogovoru sa vama organizovaćemo preuzimanje i isporuku na prema vašim uputstvima.

Dodatne usluge

Dostava i montaža na teritoriji Beograda i Novog Sada. Isporuka i slanje brzom poštom na adresu u najkraćem roku Garantni rok zavisno od artikla 24-60 meseci. Doplata za produženu garanciju. Zamenske stolice, do isporuke poručenih stolica. Dizajniranje i projektovanje kancelarijskog prostora. Redovno održavanje stolica.

Kupovina iz fotelje

Kupovina iz fotelje, svim našim partnerima pružamo jedinstvenu mogućnost da odaberu i isprobaju svoju omiljenu stolicu u njihovim prostorijama. Za više detalja pošaljite upit...