Enterijer i uticaj na poslovni prostor

Irena Marinković on 26/10/2023

Enterijer i uticaj na poslovni prostor: To je kao stil koji nudi više od predviđenog. Zašto se toliko trudimo da “ugodimo” prostoru? Da li zaista toliko želimo da prikažemo svoj stil ili tu ima nečeg mnogo dubljeg?

Enterijer i uticaj na poslovni prostor

Ako želimo da ponudimo samo stil u svom poslovnom prostoru, često ćemo sebi uskratiti udobnost. Udobnost prilikom rada nam garantuje punu koncentraciju i rad bez bolova. Znači potreban nam je i stil i udobnost.

Kako objediniti stil i udobnost?

Modrulj kao proizvođač kancelarijskih stolica i kancelarijskog nameštaja savetuje vam da opremite svoj prostor po vašoj meri.

  • Nameštaj po vašim željenim dimenzijama. Time ćete dobiti ergonomičnost, dobićete vizualno veći prostor, uspećete da iskoristite svaki deo vašeg poslovnog prostora ili kancelarije i naravno dobićete komfor.
  • Stolice sa željenim opcijama i u željenoj boji. Kada odaberete stolicu kod nas vi možete birati sve one opcije koje su vam potrebne kako bi vam rad bio što udobniji. Znači od rukonaslona pa do slajder sedišta i naslona za glavu možete birati… Isto tako jako je važno da stolice odaberete u boji koju vi želite i naravno u materijalu koji želite.
  • Ako nas pitate o stilu možemo da vam kažemo da je najbolji minimalizam sa akcentom ili neki spoj industrijskog i skandinavskog stila. Najlakše je održavati prostor koji ima jasne i smerne linije, a da pri tom odiše elegancijom. Eleganciju možete postići dodatno sa senkom na zidovima i malim dekorom koji akcentuje određeni deo poslovnog prostora ili kancelarije. Naravno ne zaboravite zelenilo i koju biljku kako bi osvežili dodatno prostor.

opremanje poslovnog prostora modrulj

Bezvremenski stil i poslovna upečatljivost

Ako želite da gradite imidž, prvo vama ili vašim zaposlenima morate ponuditi udobnost. Ako ste dok radite rasterećeni onda je to najveći uspeh. Isto tako vaši klijenti koji dolaze kod vas u kancelariju, moraju osetiti prijatnost i takođe udobnost.

Kada govorimo o stilu najvažnije je da pratite vaš instikt ne pridržavajte se striktno trendova pošto su oni prolazni. Uvek se držite neke suštine klasike koju nadograđujete na vaš način i to je onda više nego stilski opremljen prostor.

Moderno poslovanje je spoj rada za računarima, rad sa određenim programima dok papirologija polako odlazi u prošlost. Naravno uvek je važno da posedujete odgovarajuće delove gde skladištite sav potreban kancelarijski materijal, tako da spoj nameštaja izrađenog po meri i prostora sa ukusom jeste stil koji se prepoznaje.

0 comments
Post a comment