Ergonomska stolica i ekonomična cena

Irena Marinković on 21/10/2022

Ergonomska stolica i ekonomična cena: Mnogi će od nas reći to nije moguće. Dobre anatomske stolice koštaju dosta, pogotovo ako biramo sami svoje opcije za nju. Međutim…

Ergonomska stolica i ekonomična cena

Predstavljamo Vam model M 297.

 

Ergonomska stolica i ekonomična cena

Ovaj model krasi jako povoljna cena i više nego dobar ergonomski dizajn. Anatomska stolica M 297 se može prilagoditi u potpunosti vama i vašim potrebama. Znači dostupno je više opcija i više materijala, boja… Isto tako bitno je da napomenemo da sa ovim modelom vi zaista dobijate komforni model stolice.

ergonomske stolice modruljmodrulj stolice

Sedalni deo stolice je jako prostoran. Isto tako sunđer u sedalnom delu je više nego optimalan da pruži pravu podršku vašem kičmenom stubu. Ovaj model stolice može se slobodno takmičiti sa mnogo skupljim modelima, garantujemo da bi u mnogim opcijama bio u prednosti.

Anatomska stolica M 297

anatomska stolica m 297

Anatomska stolica M 297 je spoj klasične ergonomske stolice i modernih potreba poslovnog čoveka. Može u potpunosti biti personalizovana što je zapravo dodatni plus ako uzmemo i njenu cenu u obzir. Ergonomska stolica i ekonomična cena ako nas pitate: Da li je to moguće? Odgovorićemo sa- Da, moguće je. Ovaj model nam je doneo sasvim drugi uvid u to ekonomično i pouzdano značenje.

Ako želite da se dodatno informišete o modelu možete nas kontaktirati putem mejla ili telefona. Naravno da ćemo se potruditi da odgovorimo na sva vaša pitanja vezana za bilo koji model stolice.

Da dodamo samo još jednu bitnu informaciju: Stolica M 297 je pogodna za kancelarije ali i kućne kancelarije. Njen skladan dizajn neće zauzimati dosta prostora ali isto tako će vam pri sedenju i radu dati dosta komfora. Ovo je jedinstvena prilika da kupite sebi dobrog saveznika pri radu.

0 comments
Post a comment