Ergonomska stolica koja pomera standarde

Irena Marinković on 21/07/2023

Ergonomska stolica koja pomera standarde, da li postoji nešto još što bi moglo dodatno uticati na standarde ergonomskih stolica? Mnogi od nas su mislili da smo sve već videli, spoj gejming stolica i ergo stolica je postao sasvim normalan, tako se dobija na udobnosti, ali šta ćemo sa novom Luxa stolicom koja nudi 4D ergonomiju?

Ergonomska stolica koja pomera standarde

 

Što se tiče “4D” ergonomskih stolica, pokušaćemo da vam ih približimo i što više opišemo njihovu funkcionalnost. Međutim uvek vam savetujemo da dođete u naš izložbeni salon i testirate svoju stolicu tj model koji vi želite. Isto tako na taj način možete testirati i ovaj model 4D ergonomske stolice.

 “4D” označava mogućnost prilagođavanja stolice u četiri dimenzije – gore-dole, napred-nazad, levo-desno i rotacija. Dakle, stolica ima mogućnost podešavanja visine, nagiba naslona, dubine sedišta i položaja naslona za ruke.

Neki napredni elementi koji bi se povezuju s 4D ergonomskim stolicama uključuju:

 1. Podesivi lumbalni deo: Ovo je podrška koja se može prilagoditi da bi se osiguralo da donji do leđa bude pravilno podržan tokom sedenja.
 2. Podesiva visina naslona za ruke: Omogućuje vam postavljanje naslona za ruke u odgovarajuću visinu kako bi se smanjio stres na ramenima i vratu.
 3. Podešavanje dubine sedišta: Omogućuje vam prilagođavanje dubine sedišta kako biste osigurali optimalno oslanjanje nogu i podršku ispod kolena.
 4. Podesiva visina sedišta: Omogućuje vam postavljanje visine sedišta kako bi se osigurala odgovarajuća udobnost i podrška za korisnika.
 5. Okretna baza: Omogućuje vam rotaciju stolice, što može olakšati pristup različitim delovima radne površine bez potrebe za pokretanjem same stolice.

Kao i uvek, prilikom odabira ergonomske stolice, preporučuje se isprobavanje različitih modela i konsultacija, kako biste odabrali stolicu koja najbolje odgovara vašim potrebama i pruža vam najbolju podršku tokom dana.

Luxa stolica

Luxa specifikacije su sledeće:

 • 4D Metalni ram sa lumbalnim podešavanjem po dubini i visini.
 • Podesivo sedište po dubini u 5 pozicija.
 • Sinhro mehanizam, zaključavanje u 5 poz.
 • Poliuretanski 4D podešavajući rukonasloni.
 • Metalna hrom. zvezda (opcione zvezde).
 • Gumeni točkić GT60 (opcioni točkići).
 • Fleksibilno podesivi 3D glavonaslon .
 • Sedište i naslon presvučeni mrežom u crnoj boji .
 • Metalni ram sedišta i naslona
 • Garancija 5 godina.
 • Opterećenje do 140 kilograma.

Ergonomska stolica 4D Luxa daje maksimalne performanse uz minimalno opterećenje. Modrulj u svojoj ponudi ergonomskih stolica uvrstio je i stolicu Luxa. Luxa može biti izuzetan saradnik, podrška i kolega u tokju dugih radnih sati. Ova stolica se pokazala kao vrhunski stručnjak u otklanjanju bola, pritiska na ramenima i kod otežane cirkulacije.

Ako su vam potrebne dodatne informacije ili želite da testirate model stolice Luxa, možete doći u naš izložbeni salon.

0 comments
Post a comment