Anatomske stolice Beograd: Kupovina ergonomske stolice

Irena Marinković on 31/01/2022

Anatomske stolice Beograd: Kupovina ergonomske stolice po meri i Vašem standardu. Ove kancelarijske stolice su se za svoje mesto na tržištu najviše izborile u zadnjih pet godina.

Anatomske stolice Beograd

ergonomske stolice beograd

Kada razmišljate o kupovini ergonomske stolice obično vam na pamet padaju detalji koji vam olakšavaju posao. Ergonomija je nauka koja je svoju primenu pronašla u svakom poslovanju. Razlog za to je rad bez bolova. I naravno sa visokim koeficijentom produktivnosti.

Ono što ove stolice razlikuje od drugih jeste dizajn koji je u potpunosti prilagođen potrebama kičmenog stuba. Čovek današnjice je primoran da svoj posao obavlja sedeći. Osmosatno radno vreme vrši pritisak na čovekove mišiće i kompletnu fizonomiju. Na ovaj način dolazi do bolova, ubrzanog zamora i smanjene koncentracije.

Anatomske stolice Modrulj

Ergonomske stolice koje mi proizvodimo nude totalnu kompatibilnost sa vašim potrebama. Ono što je dodatna prednost jeste izrada stolica po meri i vašoj želji. U svakom trenutku prilikom kupovine vi se možete odlučiti za razne dodatne opcije koje se mogu inplementirati na stolicu. Šta ovo podrazumeva?

ergonomske stolice modrulj

Ovo podrazumeva da vi svaki deo od rukonaslona pa do glavonaslovna možete birati prema potrebi. Naravno tu su i dodatne stavke koje nisu zanemarljive. Od točkića za stolicu pa sve do slajder mehanizma. Slajder omogućava još bolje sedenje. Kupovina kancelarijske stolice od proizvođača ima svojih velikih prednosti.

Ono što je isto bitno jeste ojačanje sedalnog dela. Debljina sunđera takođe u sedalnom delu i naravno na naslonu ako je to muguće.

Naslon ergonomskih stolica se može naću u dve varijante:

  1. Tapaciran
  2. U mreži

Bitno jeste da pre kupovine ako je moguće dođete u naš salon i testirate željeni model stolice. Ukusi su različiti i svako bira ono što njemu najviše odgovara.

Kada kupujete stolicu morate voditi računa da sedalni deo odgovara vašem zadnjem delu kolena. Na ovaj način vi ne presecate cirkulaciju. I možete u potpunosti biti posvećeni poslu. Kada cirkulacija teče neometano, nema bolova i pritiska u glavi. Samim tim nema zampora i opadanje koncentracije.

Isto tako bitno je napomenuti da lumbalna podrška za leđa. Lumbalna podrška je isto tako jako važna kod očuvanja kičme i pršljenova. Mnogi naši modeli ergonomskih stolica nude mogućnost podešavanja visine naslona. Ovo je dodatna opcija koja vam daje prostora za uspešan rad.

Naravno kada smo kod proizvodnje pomenimo izradu stolica po vašim željenim bojama. Kako bi uredili i opremili prostor po vašim standardima. Mi uvek nudimo široku paletu boja, materijala i dezena. Na ovaj način vi sebi kupujete saveznika u poslu. Zatim gradite imidž kompanije. Stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice prilikom kupovine.

 

 

0 comments
Post a comment