Gejmerske stolice za svaki prostor

Irena Marinković on 30/04/2023

Gejmerske stolice za svaki prostor, gejming stolice odavno nisu samo za “gejmere”. Savršen ergonomski dizajn ovih stolica, doprineo je njihovoj velikoj popularnosti. Futuristički stil, anatomski prilagođene i podesive po želji, moramo priznati da su ove stolice zaista namenjene svima.

Gejmerske stolice za svaki prostor

Ono što se mi kao proizvođač i uvoznik trudimo jeste da uvek imamo u ponudi ono što nam klijenti traže. Naši klijenti nisu samo gejmeri i ljubitelji 3D realnosti. Naši klijenti su i arhitekte, advokati, web dizajneri, knjigovođe,… Da ne bismo nabrajali, možemo reći da najviše potražnje imamo od onih koji rade osam plus sati, i to naravno svo radno vreme provode za računarom.

Gejmerska stolica M 22, je inovativnog dizajna, prostornog sedalnog dela i poseduje sve opcije koje su poželjne.

Gejmerske stolice jesu namenjene svima

Ako pogledate M 22 model, shvatićete da je ova stolica idealan, malo futuristički, ali ipak idealan predstavnik ergo profesional stolica. Ako je pogledamo kao takvu shvatićemo da svi mi imamo potrebu za dobrom ergonomskom stolicom.

Odlike ergonomske stolice i jesu prostrano sedište, slajder mehanizam, lumbalna podrška, naslon za leđa koji je anatomski prilagođen. Sve te atribute ima M 22, i naravno još po neki adut više. Svi ovi atributi čine ovu gejmersku stolicu popularnom kod mnogih.

Ono što možemo još dodati jeste da je stolica idealna i za kancelariju ali i za kuću ili stan. Stolica ne zauzima puno prostora tako da se idealno može uklopiti u bilo koji prostor.

Kao što ste navikli ovaj novi model stolice možete testirati u našim izložbenim salonima. Ako vam je slučajno potrebna koja informacija više, slobodno nas kontaktirajte.

 

0 comments
Post a comment