Inspirativni enterijer i savremena kancelarija

Irena Marinković on 31/08/2022

Inspirativni enterijer i savremena kancelarija: Moderan stil je ovih dana u modi za komercijalne kancelarijske prostore. Međutim kako postići taj elegantan izgled, a istovremeno maksimizirati funkciju? Možda je lakše nego što mislite — sa inspirativnim konceptima dizajna, pažljivo odabranim modernim kancelarijskim nameštajem i, naravno, pravim saradnikom!

radna stolica

Inspirativni enterijer i savremena kancelarija

Modrulj se kao proizvođač kancelarijskog nameštaja i kancelarijskih stolica na tržištu predstavio kao vizionar. Nama nije bilo bitno da samo predstavljamo određene trendove. Nama je bitno ono što tržište želi, zapravo se ovde radi više o klijentima koji individualno imaju različite želje.

Međutim svaki klijent ima istu želju kao onaj predhodni tj slažu se oko barem jedne stavke. A ta stavka je: Udobnost. Stolica mora biti anatomskog dizajna, nameštaj ergonomski, a stolovi skoro uvek podesivi. Kada dođemo do tog dela odabir boja, funkcija i dezena je individualan i naravno kod nas je svaku stavku moguće personalizovati. U tome je prednost, budućnost i trend.

Enterijer i inspiracija

radne stanice modrulj

Ne postoji ni jedan modni savetnik u ma kom sektoru koji će vam savetovati “slepo” praćenje trendova. Znamo i sami da trend jeste jednokratan, a prolazna moda je često sezonska. Vama je za vaš radni prostor potreban stil, udobnost i lični pečat.

Lični pečat postižete kroz personalizaciju nameštaja, stolica i ostalog inventara u kancelariji. Ono što je bitno jeste da vi možete u potpunosti personalizovati svaki deo nameštaja od funkcije preko opcija. Da li smo onda došli do bezvremenog stila i ličnog imidža jedne kompanije? Naravno da jesmo. Zahvaljujući ovim ne malim detaljima kompanije uspeju da održe rejting i da se nametnu tržištu.

Koji stil je opcija?

Ako već želite da imate osnovu i neki stil koji je potpora drugim stilovima, mi uvek savetujemo neprevaziđen minimalizam. Minimalizam je možda osnov svih dosadašnjih stilova koji prate uređenje enterijera. Ako niste pobornik minimalizma imate takođe večito modernu klasiku i nadograđen industrijski stil. Ova tri stila su najzastupljeniji stilovi u svakom opremanju, i ne govorimo samo o kancelarijskom uređenju.

Tako da ako trebate inspiraciju obratite se nama. Uvek nas možete posetiti u našim izložbenim salonima i pogledati sve opcije, funkcije, štof karte i karte sa dezenima. Kada to učinite na jedan ste korak bliže do vašeg idealnog radnog prostora.

0 comments
Post a comment