Opremanje kancelarija: Prolećno osveženje enterijera

Irena Marinković on 31/03/2023

Opremanje kancelarija: Prolećno osveženje enterijera- može da krene. Kako stupimo u prolećni period tako osetimo potrebu da nešto promenimo. Lepo vreme nam daruje elan i iz tog razloga želimo da osvežimo i nas i prostor u kome boravimo duži niz sati.

Opremanje kancelarija: Prolećno osveženje enterijera

Ovo je vreme idealno za opremanje poslovnog prostora ili reorganizaciju istog. Ako vam  je potreban dodatni kancelarijski nameštaj sada je takoođe pravo vreme za izradu istog po meri.

Sociopetalni prostori

Boje koje birate za opremanje ili reorganizaciju vašeg poslovnog prostora trebaju biti vedri tonovi ili one boje koje reflektuju svetlost. Kako bi sve bilo u skladu sa vašim ambijentom, kod nas možete birati i boje, materijale i dezene.

Idealni komadi nameštaja u opremanju

Kada birate nameštaj potrudite se da bude multifunkcionalan. Multifunkcioonalan nameštaj je često izrađen po meri. Na primer kod ormara za kancelariju koji su urešani serijski vidimo da skladišteni prostor ne odgovara svima. Zašto je to tako?

Ovo je prost i jednostavan odgovor. Ormari za kancelariju koji su izrađeni tipski, često imaju tipske dimenzije i ne odgovaraju svima. Ako ste vi arhitekta vama treba veći i širi prostor za odlaganje nacrta, nego kod knjigovođa kod kojih je dokumentacija uvek veličine štamparskog papira.

Tako da vas savetujemo da radite ovog proleća nameštaj po vašim idealnim merama i nećete pogrešiti.

Idealne stolice za poslovni prostor

Idealne stolice su one koje odgovaraju vama i vašim zaposlenima.

Ergonomska stolica i ekonomična cena

Ako imate boju ambijenta možete birati stolice koje su iste tj u boji samog prostora ili stvoriti kontrast sa bojama na vašim stolicama. Mnogi klijenti biraju na primer crvene stolice za beo prostor ili crne stolice sa zelenim zidovima, sve je stvar ukusa i poruke koju želite da prenesete vašim klijentima i posetiocima.

Naravno ako vi i vaši zaposleni sedite dugi niz sati savetujemo vam da odaberete stolice iz serije ergonomskih stolica. Isto tako pobrinuli smo se da ponudimo širok spektar opcija koje se mogu nadograditi na vašu stolicu. Tako da je na vama da odaberete idealne opcije, koje rad čine opuštenim i bez bolova.

Uređenje prostora: Definitivna odluka

Možda ste baš u ovom momentu rešili da opremite vaše kancelarije. Isto tako možda se dvoumite oko par modela stolica i nekih stolova. Naš savet je da posetite naše izložbene salone i lično testirate stolice između kojih se dvoumite. Razni tipovi posla biraju različite stolice, dizajneri više pretendiraju mrežu, dok advokati više vole ergonomske fotelje. Sve je stvar ukusa i najbolje je da sve vidite na licu mesta.

Zato nas posetite ili kontaktirajte, rado odgovaramo na svako vaše pitanje.

 

0 comments
Post a comment