Radne stolice po meri svakog poslovnog prostora

Irena Marinković on 30/05/2021

Radne stolice po meri svakog poslovnog prostora: Postoje li takve stolice na tržištu? Ako biramo radne stolice po kvalitetu i garanciji onda možemo birati iz Modrulj asortimana. Ako ih biramo po uklopivosti, multifunkciji i boji možemo ih izraditi po našoj želji. Kancelarijske stolice koje svakom odgovaraju ipak postoje.

Radne stolice Modrulj

radne stolice beograd

Kako bi smo uvek ispratili trendove i sve zahteve naših klijenata mi proširujemo našu ponudu. Na našem sajtu kancelarijske-stolice tako možete pronaći puno novih modela radnih, ergonomskih ali i daktilo stolica. Najnoviji model stolice koji predstavljamo jeste- Double.

radne stolice modrulj

Duble je radna stolica koja se može naći u dve varjante boje njene konstrukcije. Ako ste više za crnu varijantu možete je uklopiti uz tapacirung po želji. Ako više preferirate belu boju konstrukcije takođe je možete izraditi uz boju tapacirunga koja je vama po meri.

Ova radna stolica takođe nudi mogućnost potpunog tapaciranja. Znači ako ste za varijantu tapaciran naslon za leđa i tapacirano sedište svakako to možete uraditi u boji koja vama odgovara. Možda više volite meš varjantu za leđni deo, isto tako možete ukombinovati boju koja se slaže sa tapaciranim sedištem. Stolica se po boji i po dezenu u potpunosti prilagođava vašim zahtevima.

kancelarijske stolice modrulj

Opremanje poslovnog prostora

Ako vam je već potrebna nova stolica ili možda više od jedne, predlažemo da pogledate sve modele. Model Double kao i sve naše radne stolice, nudi ono što nude i ergonomske stolice. Podrška lumbalnog dela je jako važna i kao što možete videti model koji smo predstavili jeste u potpunom skladu za savremenim zahtevima poslovanja.

Ono što je bitno kod odabira stolice jeste da pratite veličinu same stolice. Stolica ne sme biti suviše mala i lagana. Ako je stolica mala manevar za vaše pokrete je oslabljen. Kada nemate dovoljnu pokretljivost ovo automatski znači da vam je cirkulacija u telu oslabljena. Ako je oslabljena cirkulacija dolazi do gubitka pažnje i koncentracije. Naravno da ne pominjemo bolove i trnjenje u nogama, pritisak u vratu, bol u leđima i ramenima.

Druga stva koja je neophodna jeste dizajn koji je u potpunosti prilagođen kičmenom delu. Naslon za leđa mora pratiti oblik vašeg kičmenog stuba. Iz ovog razloga neki naši modeli imaju podešavanje naslona po visini. Na ovaj način poštujemo ono što je najvažnije- pravilno sedenje tokom dugih radnih sati.

Biranje opcija kod radne stolice

Odabrali ste model koji želite, usaglasili ste boju tapacirnunga, mreže i konstrukcije i sada ostaje glavni deo. Kupovina radne stolice mora biti namenski određena. Nije važno da li stolicu kupujete za vas ili zaposlene ili možda za rad od kuće. Bitno je da stolica isprati sve vaše zahteve.

  • Debljina sunđera
  • Naslon za leđa meš(mreža) ili tapacirana opcija
  • Naslon za ruke 
  • Podesivost stolice po visini
  • Mehanizmi zaključavanja stolice
  • Lumbalna podrška
  • Podešavanje dubine sedišta

Ako su ove stavke ispunjene po vašim parametrima onda je ovo idealna stolica po meri vas i vašeg poslovnog prostora. Sklad između vas i stolice mora da postoji. Ona je ta koja prati svaki vaš pokret prilikom rada ali i kraćih pauza.  Zato vam savetujemo da prilikom kupovine razmislite šta je sve to što želite da dobijete od radne stolice. Često puta varijanta stolice zavisi i od posla kojim se bavite. Mnogi dizajneri, arhitekte, programeri,… biraju naslone u mreži prilikom kupovine. Njihov način rada je malo drugačiji od ostalih poslova i njema treba prozirna tkanina ili mreža kako bi izbegli prekomerno znojenje. Isto tako advokati, knjigovođe,… biraju više potpuno tapacirane stolice.

Međutim ako smo nešto iz iskustva naučili jeste da je najbolje da birate stolicu po onome što vama godi. Iz ovog razloga mi vam dajemo potpunu slobodu prilikom biranja opcija, boja i dezena. Složićete se da nema ničeg boljeg od onoga kada sami za sebe napravite idealnu opciju.

 

 

0 comments
Post a comment