Trend za opremanje kancelarije u 2023. godini

Irena Marinković on 30/11/2022

Trend za opremanje kancelarije u 2023. godini je možda sličan kao predhodnih godina. Ima li ikakvih promena? Kao prvo standard u poslovnom prostoru su postali smart ofis uređaji, kao drugo ergonomoja je zavladala kancelarijom, a treće neizbežno jeste sopstveni stil.

Trend za opremanje kancelarije u 2023. godini

radne stanice modrulj

Opremanje kancelarije je sada malo širi pojam. Pre par godina kancelarijski stolovi, kancelarijske stolice i radni delovi su se prvenstveno kupovali zbog opremanja poslovnog prosotra. 

Sada imamo situaciju da sve više ljudi radi od kuće. Tako da kancelarija u kući jeste pravi mali izazov za enterijeriste ili ljude ako sami  uređuju svoj prosotor.

Prvi izazov jeste stolica.

Na tržištu se nude razni ergonomski modeli stolica ali većina njih je glomazno i zauzima veliki prostor. Ovo može bit pravi izazov pogotovo ako ste ograničeni prostorom. Isti problem se dešava i sa standarizovanim kancelarijskim stolovima koji se prave na isti kalup.

Zbog ove problematike primat na tržištu kreću da zauzimaju stolovi i stolice izrađene po meri. Zanči u zavisnosti od dimenzije koja vam je potrebna napravite sto, stolicu ili radni nameštaj.

Izrada po meri

Ako radite sto po meri možete birati debljinu iverice, dimenziju radne ploče i nogare. Sve popularniji su električni nogari koji se u potpunosti prilagođavaju potrebama korisnika.

Stolica po meri bi značila idealnog poslovnog saveznika. Birate opciju za stolicu, boju, materijal, debljinu sunđera u sedalnom delu. Ovo je stolica koja je apsolutno podređena vašim potrebama. Rekli bi da je skroz personalizovana tako da je i udobnost na zavidnom nivou.

Moderna kancelarija VS tradinionalna kancelarija

Na isti način možete birati i raditi radni nameštaj.

Šta bi to onda bio trend za 2023. godinu?

Personalizovana kancelarija ma gde se ona nalazila i odakle vi radili.

Složićemo se u jednom, a to je da udobnost nema cenu.

Udobnost ćete pronaći onda kada izradite stolicu i nameštaj po vašoj želji, tada nema bolova, nema manjka ili viška prostora. Radite neometano i koncentrisano bez ikakvog pritiska.

Modrulj se potrudio da svima izađe u susret tako da je sve moguće napraviti i izraditi. Isto tako možemo vam dati savet koji vam je potreban, kako bi na što bolji i adekvatniji način uredili vaš radni prostor.

Možda je najbolje da prošetate do naših salona u Beogradu i Novom Sadu kako bi videli, testirali i konsultovali se sa nama. Rado ćemo vam pomoći pri izboru najboljih modela koji zadovoljavaju vaše potrebe. Isto tako ako niste u mogućnosti da nas posetite slobodno nas kontaktirajte i odgovorićemo na svaku vašu nedoumicu.

0 comments
Post a comment