Uređenje kancelarije

Irena Marinković on 31/10/2022

Uređenje kancelarije je više nego stilska doza u postizanju imidža neke kompanije. Isto tako ako uzemo u obzir da neki rade od kuće, uređenje kućne kancelarije ne može biti ništa drugo no postizanje udobnosti.

Uređenje kancelarije

Kada se radi o kancelarijskom enterijeru  tu moramo da ispoštujemo tri stavke:

  1. Udobnost
  2. Preglednost
  3. Stil

Uređenje kancelarije modrulj

Ljudi koji rade u prostoru koji im je udoban postižu više rezltata. Ne radi se tu samo o ergonosmkoj stolici koja je ultimativni saveznik. Udobnost se odnosi i na kancelarijski nameštaj koji mora ponuditi mnogo više od samog skladišta. Nameštaj je zato neophodno raditi po meri. Tada možete apsolutno ispoštovati taj ergonomski princip. Ako na primer radite komodu za potrebe radnog stola, jako je bitno da položaj vaš bude pravilan. To je ergonomija, to je udobnost i nema napora.

Ergonomija i rad od kuće

Preglednost je jako bitna, pogotovo ako imate otvorenu kancelariju i želite brzu razmenu informacija među kolegama. Od veliko je značaja da svako ima svoj radno prostor ali da isto tako svako može neometano da pruži određenu informaciju drugom kolegi. Za ovaj deo su najpogodnije radne stanice. Radne stanice pružeju komfor, individualnost i mogućnost koncentracije. Ali ako zatreba tu je i ekstremno brza komunikacija.

Stil, stil je individalna stvar i stvar ukusa. Kancelariju ćete opremiti po vašoj zamisli i željama. Međutim postoje ti neki komadi koji su van domašaja svakog stila, zapravo u svaki stil se odlično uklapaju. Na primer uzmite pregradne zidove. Pregradni zidovi su potreba jednog poslovnog prostora. Ovi zidovi prema potrebi mogu da se izmeštaju i prave raspored prema volji ili potrebama trenutnog. Isto tako i ergonomske stolice se uklapaju u svaki stil. U oba slučaja vi možete birati opsije, boje materijala i dimenzije.

Kancelarijski enterijer

Ako opremate kancelariju i ne znate odakle da krenete, slobodno se obratite nama. Mi ćemo vam rado svojim iskustvom pomoći da dođete do idealnog rešenja. Možda je najbolje da nas posetite u našim izložbenim salonima kako bi videli dostupnost materijala i boja. Isto tako možete na licu mesta testirati neke modele stolica i time doći do zaključka šta je najbolje za vas. Kako god vi odlučili mi vam stojimo na raspolaganju.

0 comments
Post a comment