Uređenje prostora

Irena Marinković on 31/01/2023

Uređenje prostora na inovativan način. Da li ste ikada poželeli duh mediterana u vašem prostoru? Bilo da opremate enterijer ili eksterijer, mi vam uvek možemo ponuditi idealno rešenje.

Uređenje prostora

Stolica Venezia dolazi nam od proizvođača BBB iz Italije.  Stolica je vrhunskog dizajna i minimalistočkog stila. Kako sama stolica potiče iz Italije ne može da se ne primeti taj unikatan mediteranski stil.

Stolicu je dizajnirao “Paolo Favaretto & Partners” 2006. godina. Stolica koja se sastoji od brizganog polipropilena sa vazdušnim kalupom druge generacije, takođe je pogodna i za spoljašnju upotrebu.Polipropilen ojačan staklenim vlaknima ubrizgavanjem.

 

Pošto je stolica izdržljiva na vremenske uslove idealno se uklapa kako u bašti punoj cveća, tako i u rastoranu, holu ili trpezariji. Stolicu odlikuje i paleta boja. Stolica Venezia je dostupna u par koloritnih varijanti, tako da se uklapa u svaki prostor bilo da se on nalazi napolju ili unutra.

Premanje restorana, baši i kafića

Kada opremate spoljašnji prostor ono što je najbitnije sem izgleda i stila, jeste funkcija. Niko neće sedeti u stolici koja je neudobna. Čak i ako je bašta toliko lepa, posetioci, gosti ili klijenti neće imati strpljenja za stolicu koja ih “guši”.

Venezia je stolica koja je napravila kompromis. Njen sedalni deo je sasvim dovoljan, i naravno udoban. Dok je stilski akcenat stavljen na samu formu dizajna.

Ako ste se pitali kako da uredite svoj prostor, ova stolica je idealno rešenje za vas. Naravno možete pogledati i ostale modele i napraviti idealnui kombinaciju koja je inspirisana i vašim jedinstvenim stilom.

Uređenje doma i poslovnog prostora

Uređujete li dom ili poslovni prostor, na pravom ste mestu. Mi se uvek trudimo da idemo u skladu sa trendovima, novitetima, ali isto tako osluškujemo potrebe naših klijenata. U našoj ponudi možete pronaći skoro sve što vam je potrebno. Ako su vam potrebne dodatne informacije ili saveti slobodno nas kontaktirajte. Isto tako ako želite videti naše modele stolica, možete posetiti naše salone u Beogradu i Novom Sadu, očekujemo vas.

0 comments
Post a comment