Ergonomske stolice, Modrulj: Trend za 2021. godinu

Irena Marinković on 28/02/2021

Ergonomske stolice, Modrulj, i trend za 2021. godinu. Ono što se nije promenilo jeste status najprodavanijih stolica koje dolaze iz asortimana ergonomskih stolica. Šta je napredovalo? Sam dizajn i stil ovih stolica. Možemo reći da se vratio na velika vrata “back to black”stil. Mada ako pogledamo on nije ni odlazio, samo je u ovoj godini njegova dominacija veća.

Ergonomska stolica

 

Ergonomska fotelja

Nov model fotelja 24/7, ovaj model fotelje je u potpunosti preuzeo funkcionalnost od ergonomskih stolica. Multifunkcionalna fotelja koja je pokazala da se može izbotriti za svoje mesto. Udobnost i ergonomičnost ove fotelje, je premašio sva naša očekivanja. Modrulj kao proizvođač je u potpunosti upotrebio svoja iskustvo kada se radi o ovom modelu fotelje. Sam naziv ove fotelje, 24/7, govori nam o njenoj udobnosti. Fotelja je ojačana u lumbalnom delu, krasi je kvalitetan sunđer koji se oblikuje prema potrebi tela. Stilska završnica presvučeni rukonasloni koji takođe nude jako dobru podršku i udobnost za ruke. Primarna boja crna, koja odaje utisak stila i luksuza. Možemo slobidno reći da je ova luksuzna fotelja pomirila stil, dizajn, trend i udobnost. Ovu ergonomsku stolicu su primetili mnogi i diktiraće trend u ovoj i narednim godinama.

ergonomske stolice beograd

Ergonomske stolice

Ergonomske stolice, Modrulj, se sada mogu naći u proširenom sastavu. Ergonomski tim, kancelarijskih stolica, Modrulj je sada jači za nove ProErgo modele. Ovi modeli stolica su postali jako brzo prepoznati od strane kupaca. Naravno kako bi ste se i Vi uverili u udobnost modela, najbolje je da posetitite salone Modrulj. Radi lakšeg snalaženja ostavljamo kontakt ovde.

Koje su to ergonomske stolice u trendu ove, 2021. godine?

Zbog nastale situacije mnogi su zbog propuštenog vremena primorani da rade duže. Isto tako mnogi su primorani da rade i duže i da nose posao kući. I teća opcija koja nam je ostala, jeste da su mnogi krenuli samo sa radom od kuće.

Kako je ovo uticalo na popularnost ergonomskih modela stolica?

Većina nas, radi više od osam sati dnevno. Naravno kada kažemo moderno poslovanje, ne možemo isključiti rad sa računarom i za kancelarijskim stolom. Ako je ovo činjenica, onda znamo da nam je potrebna dobra stolica kao podrška. Na ovaj način su ergonomske stolice u 2020. i u 2021. godini zauzele primat na tržištu.

Ono što moramo napomenuti jeste da je njihova popularnost sasvim opravdana. Ove stolice smanjuju naprezanje, bol i dozvoljavaju neometanu cirkulaciju.  A i sami znamo kada radimo bez pritiska, bola i ukočenosti mi smo mnogo više produktivni.

Kancelarijske stolice trend i kupovina

Koji bi onda to bio neki globalni trend za kupovinu? Garancija? Udobnost? Kvalitet? Stil i dizajn? Možemo slobodno reći da je sve nabrojano u trendu. I naravno sve se može naći u jednom modelu. O kom modelu govorimo? Ne postoji univerzalna stolica. Nema te stolice koja odgovara svima. Ali zato Modrulj, daje rešenje- Napravite svoju idealnu. trendi ergonomsku stolicu.

Osnovni model stolice sa svim raspoloživim opcionim delovima koje Vi dodajete kako bi ste dobili željenu stolicu. Naravno boju, materijal i dezen isto birate sami. Možete birati sve od točkića i hrom zvezde, preko debljine sunđera i naslona za glavu. Ovo je možda ne prevaziđen trend. Kada pravite po Vašoj meri stolicu ona ima daleko više kvaliteta nego da je kupujete gotovu.

Mislimo da smo Vam odgovorili na pitanje trenda i stila kada se radi o ergonosmkim stolicama. Najmodernija je ona stolica koju Vi sami za sebe dizajnirate. Tada se takva stolica u potpunosti prilagođava vašim potrebama.

0 comments
Post a comment