Kancelarijske fotelje i uređenje prostora

Irena Marinković on 12/02/2022

Kancelarijske fotelje i uređenje prostora po današnjem savremenim trendovima je više nego lako. Ono što je potrebno pre no što krenete u opremanje prostora jeste da dobro razmislite. Mislite o stilu, prostoru kog uređujete i o još par sitnica.

Kancelarijske fotelje i uređenje prostora

kancelarijske fotelje modrulj

Pre nego se dotaknemo teme uređenja i enterijera moramo da pojasnimo par činjenica. Kao prvo zaboravite na totalno klasičan dizajn fotelja. Možda ste imali prilike da svratite kod nas u salon i pogledate sve modele kancelarijskih i klub fotelja. Tada ste sigurno primetili da razlike skoro i da nema. Ono što je prevagnulo u savremenom dizajnu jeste multifunkcija.

Mnoge stolice, a naravno i fotelje mogu poslužiti za opremanje raznih prostora i prostorija. Tako da se klub fotelja može pronaći u foajeu neke kompanije. Dok se kancelarijska fotelja sasvim lepo uklapa u enterijer vašeg doma.

Modeli fotelja su visoko prilagodljivi prostoru i na taj način one se savršeno uklapaju gde god ih postavili.

Izrada fotelja po želji

Modrulj kao proizvođač se trudi da izvuče maksimum od svojih modela. Tako da model fotelje možete pronaći i u ponudi kao konferencijsku stolicu ili kao klub model. Sasvim je normalno da jedan model može da se prilagodi potrebi kupca. Međutim iako mu se prilagodi osnovna forma, dizajn treba biti savršeno uklopljiv uz sve.

Ergonomske stolice i trendovi u opremanju

Iz tog razloga u trendu su modeli fotelja koje nude taj da kažemo multifunkcionalni dizajn. Na osnovu toga možete biti sasvim uvereni da će vaša fotelja savršeno pristajati u prostoru. Kada ste rešili dizajn preostaje odluka o bojama. Naravno kada radite fotelju ili stolicu po vašoj želji vi možete onda birati opcije, boje i materijale. Na ovaj način vi u potpunosti personalizujete artikal i dobijate nešto što vam pomaže da oplemenite prostor ali i da izgradite imidž.

Kao znati koji model fotelje je baš za vas?

Kako bi saznali koji model fotelje da izaberete savetujemo vam da dobro proučite naš sajt. Isto tako nakon pregleda našeg sajta, predlažemo vam da posetite naš prodajni salon. Ako ne možete do našeg salona iz razloga udaljenosti ili ma kog drugog razloga savetujemo vam onda da nas kontaktirate.

Kada izvršite upit na mejl ili preko telefona možete nam slobodno preneti osnovne informacije o kolikom prostoru je reč, da li opremate kompaniju ili dom. Na osnovu ovih informacija mi ćemo vam dati neophodan savet i predlog ili sugestiju. Nakon ovih informativnih pitanja i naših predloga budite sigurni da kupujete model koji će vam savršeno odgovarati. Naravno odgovoraće vama i vašem prostoru.

0 comments
Post a comment