Kupujete danas ergonomsku stolicu?

Irena Marinković on 18/09/2022

Kupujete danas ergonomsku stolicu? Sada kada smo shvatili kako i gde da radimo, vidimo da počinju da se pojavljuju dugoročni obrasci. Imamo mnogo novih opcija kao što su fleksibilno vreme, potpuno daljinski rad, pa čak i asinhroni rad!

Kupujete danas ergonomsku stolicu?

Bez obzira na vašu trenutnu situaciju, potrebni su vam pravi alati za podršku vašem radu. I ti alati su vam potrebni brzo. Tu dolazimo. Imamo skladište prepuno najpopularnijih ergonomskih kancelarijskih alata, uključujući najbolje napravljene stolice.

Ako tražite savršenu ergonomsku kancelarijsku stolicu za vašu novu normalu, možemo vam brzo nabaviti ono što vam treba.

Ergonomska stolica

kancelarijske stolice

Kada su u pitanju ergonomske stolice Modrulj je kao proizvođač otišao korak dalje.

  • Izradite kancelarijsku stolicu po meri
  • Napravite stolicu u željenoj boji
  • Odredite opcije koje su vam potrebne za stolicu

 

Šta je najbitnije kod kupovine stolice?

Najvažnije je da znate da nije svaka kancelarijska stolica za svakoga. Najbolje bi bilo da dođete u naš salon i isprobate stolicu koja vam se dopada. Međutim ako to iz  nekog razloga niste u mogućnosti onda vam savetujemo da pratite dimenzije stolice i materijale.

Kada smo kod opcija za stolicu ne vole svi visoke stolice ili plastične rukonaslone. Bitno je da znate da je svaka opcija dostupna i da možete stolicu u potpunosti prilagoditi sebi.

Kupovina kancelarijskih stolica

Najprodavanije stolice su naravno ergonomske stolice prvenstveno iz zdravstvenih razloga. Ako dugo radite i dugo sedite ergonomska stolica je idealan saveznik za vas.

Uvek nas možete kontaktirati putem telefona ili mejla kako bi ste dobili željene informacije koje vam mogu dati dodatne podatke o određenom modelu kancelarijske stolice. Isto tako nas možete posetiti u našim izložbenim salonima i isprobati željeni model. Ako danas kupujete ergonomsku stolicu onda vam želimo da izaberete onu pravu i po vašoj meri.

0 comments
Post a comment