Pregradni pultovi i paneli

Irena Marinković on 01/10/2021

Pregradni pultovi i paneli iz naše ponude nude potpuno nešto novo. Modrulj kao proizvođač kancelarijskog nameštaja i kancelarijskih stolica se uvek trudi da ponudi klijentima ono što im je preko neophodno. Kako bi Vaše poslovanje teklo i razvijalo se potrebno je da ispuni određene uslove, a isto tako da zaposlenima ponudi dobro radno okruženje.

Pregradni pultovi i paneli

Ono što je kao inovacija u enterijerima od skoro jesu sistemi pultova. Do pre korone “open space”kancelarije su bile više nego moderne, one su nudile kolegijalnost i brzo cirkulisanje informacija. Ova stavka je jako bitna u velikim kompanijama ili u sektorimma koji se bave brzim informacijama. Međutim otvorene kancelarije su sada postale kancelarije koje su uređene pultovima.

Pultovi i paravani služe kao inovativno i preventivno rešenje. Na jednom mestu imate sve poslovne ljude koji međusobno mogu da komuniciraju, a u isto vreme su i odvojeni.

Šta nudi ova inovativna opcija u enterijeru?

Ova inovativna opcija sem brige o zaposlenima, nudi i brzu implementaciju. Naravno prema potrebi vi uvek možete iznova i iznova postavljati pultove prema vašoj potrebi. Reorganizacija je moguća. Posao je zaista kratkotrajan. Ono što je isto bitno, mi kao proizvođač nudimo tapacirane pultove i pregrade u bojama koje vama odgovaraju.

Možee birati dezen, dizajn i boje koje će se uskladiti sa vašim ostalim enterijerom. Naravno ako vam je za to potreban i dodatni nameštaj stojimo na raspolaganju. Pregradni pultovi su sistemi koji u poslovnom prostoru nude mogućnost stvaranja zasebnih poslovnih jedinica. Tako da imajte na umu da uz novu poslovnu jedinicu ide i neophodan radni nameštaj.

 

 

0 comments
Post a comment