Enterijer: Šta je uvek u trendu?

Irena Marinković on 25/06/2021

Enterijer: Šta je uvek u trendu? Opremanje prostora je kao zadatak, uspeh u tome je položen završen ispit. Kako da znate da ste uspeli prilikom opremanja prostora?

Opremanje prostora

Kada opremate svoju kuću ili stan najviše vodite računa o udobnosti. Udobnost je prva stavka i prilikom opremanja poslovnih prostra. Međutim kada opremamo svoj privatni kutak trudimo se da na što bolji način “ušuškamo” naše gnezdo.

ENTERIJERI MODRULJ

Ono što je najbitnije kod stavke opremanja doma jeste svetlost. Ova stavka je opet isto tako važna i prilikom opremanja poslovnih prostora i kancelarija. Najbolji način da “unesemo” svetlost u naš prostor jesu prirodni izvori svetlosti tj prozori. Prema načinu kako su oni raspoređeni u prostoru tako ćete u vi rasporediti nameštaj.

Ako opremate dnevnu sobu, nameštaj poput stolica i stolova, trudite se da centralizujete. Ovakav način opremanja nikada neće izaći iz trenda. Razlog leži u tome da vam je ostali deo dnevne sobe rezervisan za ormare i manevre, isto tako svetlost neometano cirkuliše kao i vazduh. Primetili ste sigurno da u prostorima punim prirodnog svetla vlada više entuzijazma.

Kada opremate kancelariju trudite se da radne stotlove približite izvoru dnevnog svetla. Na ovaj način vi čuvate zdravlje vas ili vaših zaposlenih. Isto tako centralni delovi poslovnih prostora najviše služe za okupljanje, cirkulaciju zaposlenih i slično.

Od poda do plafona

Ono što je bitno jeste da znate da određene boje i materijali reflektuju svetlost. Na ovaj način vi isto budite entuzijazam u prostoru. Kada opremate prostor bitno je da umete da napravite određeni kontrast koji refleksijom svetla iznova budi prisutne.

KACNELARIJSKE STOLICE MODRULJ

Najbolji materijal koji reflektuje svetlo jeste mermer. Upotreba mermernih pločica je sve veća prilikom opremanja. Ovaj meterijal se koristi unazad već više od 2000 godina, dugotrajan je i nudi više od onoga što očekujete. Verovatno ste videli da se mnogi poslovni prostori, kabineti i holovi koriste “moćima” mermera. Naravno sve je češća upotreba ovog materijala(pločica) i pri opremaju domova. Ono što je njegova najveća moć sem dugovečnosti jeste refleksija svetla i lako održavanje.

Mermer možete koristiti u enterijeru i eksterijeru. I najveća prednost jeste da mermer možete iskoristiti kao saveznika prilikom kreiranja kontrasta u prostoru. Na ovaj način vi vizualno možete “proširiti vaš prostor.

Enterijeri Modrulj

Enterijer. Šta je to uvek u trendu? 

enterijer modrulj

Možemo slobodno reći da je uvek u trendu kvalitet. Ono što dolazi nakon kvaliteta je udobnost, svetlost koja pruža osećaj optimizma i daje energiju. Sa ovim parametrima vi ćete uvek imati opremljen prostor prema poslednjim standardima. Trendovi se mogu menjati, unapređivati i nadograđivati ali ove stavke jesu klasika. Klasika opstaje i uprkos bojnim inovacijama. U prilog ovoj tvrdnji navešćemo mermer. Ovaj materijal se koristi od Stare Grčke pa do današnjih dana. I njegovo postojanje u sektoru opremanja ima neograničen limit postojanja. Najvažnije je da umete lepo uklopiti sve ono što vam je potrebno, a da pri tom prostor ne izgubi ono što je od vitalnog značaja.

Isto tako kada opremate prostor: 

Trudite se da uvek imate nameštaj izrađen po meri. Modrulj se trudi da svojim klijentima uvek obezbedi uslugu kreiranja nameštaja po njihovoj meri i želji. Nameštaj izrađen po meri ne samo da se u potpunosti uklapa u vaše standarde življenja ili poslovanja već nudi i osećaj komfora u samom prostoru.

Napomena: Pretrpan prostor je prostor koji je ograničen dotokom svetla. Ovakvi prostori su često bez dodatne energije i naravno prisutnima ne nudi entuzijazam.

Uvek imajte adekvatne stolice za određen prostor. Stolice su osnovni deo inventara u svakom prostoru, bilo da govorimo o foteljama ili stolicama. Na isti način kako smo pisali o nameštaju, pisaćemo i o stlicama. Najbolje je da stolice izradite po vašim željama i bojama i po potrebi i opcijama. Na ovaj način vi personalizujete svaki detalj u vašem domu.

I kada smo kod trenda, trend je manje-više prolazna stvar, najvažniji je brend u ovom slučaju lični pečat. Vaš stil je zapravo ogledalo vašeg doma. A ako kojim slučajem oppremate poslovni prostor, onda je opremanje kancelarija dodatni način da gradite imidž vaše kompanije.

Za sve što vam je potrebno možete nam se obratiti. Rado odgovaramo na sva vaša pitanja i činimo vam kupovinu lakšom. Naravno možete nas i posetiti u našim izložbenim salonima u Beogradu i Novom Sadu.

0 comments
Post a comment